De Beste Natuurlijke Latex Leverancier

Koop direct & online en bespaar op uw volgende aankoop van een natuurlijk latexproduct.

Green Latex NL is een familiebedrijf dat al meer dan 15 jaar actief is.

Carl Peedell, CEO werkt al meer dan 20 jaar in de beddengoedindustrie en heeft in die tijd veel ontwikkelingen en verbeteringen gezien in materialen en uiteindelijke beddengoedproducten die consumenten een breed scala aan verschillende voordelen bieden.

Een product dat boven de rest uitstak als een product van grote waarde, was natuurlatex.

Comfortabel, ondersteunend, duurzaam, natuurlijk hypoallergeen, cool, milieuvriendelijk… de lijst met voordelen gaat maar door…

Green Latex onderscheidt zich door professionaliteit, kwaliteit en innovatie, en omdat de fabriek in Thailand is gevestigd, heeft het een lokale bron van enkele van de beste natuurlijke latex ter wereld. Kies daarom voor Groene Latex voor uw natuurlatex producten.

Klanten kiezen ervoor om keer op keer te kopen vanwege de snelle en professionele service, kwaliteit van producten en prijs.

Als u op zoek bent naar latex kussens, latex matrasbeschermers, latex matrassen en accessoires… bent u hier op de juiste website.

Vraag vandaag nog een offerte aan… of bestel eenvoudigweg online!

green-latex-over-ons

Natuurlijke latexproducten van Green Latex kunnen u een comfortabele nachtrust bieden en ons professionele team zal u te allen tijde ondersteunen.

Carl Peedell, CEO